Elaa-Nur Kızlar 9 haftalığım doktor 1 ay sonra gel dedi hangi sıklıkta kontrole gidiyorsunuz bir de ay ı hafta içinde iki defa ultrasona girmek sıkıntı oluyor mu ?
Melike1001 Elaa-Nur ben hem özel hem devlet takipliydim sonra özeli bıraktım aynı gün içinde iki kez ultrasona girdiğimde oldu ki detaylı ultrason da bir saat baktılar zararlı olsa o kadar bakılmaz diye düşünüyorum. Başlarda bir sıkıntı olmazsa ayda bir 34. Haftadan sonra da her hafta çağırmaya başladı devlette ki doktorum. Şuan 37+5 iz 40. Haftaya kadar her hafta 41. Haftaya kalırsam günlük kontrol yapacağını söyledi.
fatmaanuurr22 Elaa-Nur 25 haftalık olduk doktor 3 haftada bir çağırıyor ama şikayetlerim oldugunda erken gidiyorum haftada 3 defa ultrasona girdiğim bile oldu kanamam var diye sürekli kontrol ediyorlardi
ecrinkusum Elaa-Nur 30. Haftaya kadar ayda 1 sesledi 30 dan sonra 2 haftada bir gel dedi şuan 35 oldum pazartesi kontrolüm var büyük ihtimalle artık haftada 1 gel der
edacnr96 Özele gidiyorum. 32.haftaya kadar ayda bir gittik. Artık 15 günde bire düşürdü, muhtemelen 36dan sonra haftada bire düşürür diye düşünüyorum.
SuEr_Tu1512 Ozbilcan 10+2 oldum. En başından beri devlete gidiyorum. Doktorumdan falanda memnunum devlette yaptırıcam. Sonuçta özelde de aynı şeyi yapıcaklar neden fazladan para yatırmaya gerek var kii🤷
Loveis Elaa-Nur ben her hafta giderdim. 11.haftadan sonra azalttim. Riski olsa riskli gebeleri cagirmazlar dimi. Yani doktora randevu buluyorsan git.
Ozbilcan SuEr_Tu1512 tamamdır çok teşekkür ederim ben özele gidiyorum özelde pahalı geldi o yüzden devlette düşünüyorum yaparlarmi bilmiyorum bende
Yasemnnnnn Elaa-Nur sıkıntım yada içimde kuşku varsa gidiyorum bazen 10 günde bir oluyor bazen 3 haftada 1 oluyor ihmal etmektense içimde kuşku kalacağına gidip görüyorum kızımda da öyle yapıyordum