Edafmo 1sen1ben1debebek olabilir o zaman tabii hamilelikte insan bu tarz şeylere karşı daha duyarlı oluyor
ysee LadyX ayyyyy 😀 kaynananız oğlluna mı düşkün size mi düşkün yatak ayırmak ne 😀ay al basma gibi boş hurafeleri duymuştum da bu yatak ayırıp kaynanayla yatma olayına ilk kez şahit oluyorum :) ben şook 😀😀😀
Deleted33000 LadyX benim ilk cocugum dogdugunda kv ve kız kardeşi bebeğin ilk doğduğunda kaka yaptığı bezi dış kapinin arkasına koymuştu eve gelenlerin nazarı değmezmiş o zaman nasıl inandiysam buna şimdi halime gülüyorum 😅😅
LadyX asenat-63 en azından yalnız değilmişim bunu duyduğuma sevindim 😅 herkes bir saçmalıkla mücadele ediyormuş
asenat-63 LadyX sorma kaç saçmalıkla mücadele ettiğimi ben bile unuttum her kafadan bı ses ay allahım bıktım resmen
LadyX queenanne1 yaaa iğrenç yaaa 😅😂 soğan nedir? Yeni doğan bebeğin baş ucuna. Hayır bence kendisiyle ayrı odada yatacak olmam da çok ilginç değil mi?! Neyin kafası bu acaba
EsilaMiracAyazEren_Moms LadyX bizde de dopum yapan kadının yatağının altına bıçak koyun derler, karabasan basmasın diye
LadyX EsilaMiracAyazEren_Moms ben hiç inanmadığım için böyle şeylere bana çok saçma geliyor hiç de yapmayı düşünmüyorum 🙄