hayalperest2310 obiranne3 kaç haftalıksın canım benim 5 gün geriden geliyordu bugün haftasını yakalamış 14+2 yim
Qonca652 obiranne3 sabahları bir tane yumurta kaşar zeytin peynir avakado sonra süt ceviz badem fındık muz ve tahini birlikte yiyorum midemi rahatlatıyor meyve olarak yaban mersini portakal kiwi yiyorum akşam mutlaka et ağırlıklı bunları yedim salı günü perinatolojiye gidicem inşallah bebeğim kilo almıştır🤲🏻🤲🏻
seymanuurr Kaşar peyniri, ceviz, tahin , avakado ve balık yemiştim ama tabi kilo kontrolü vs de düşüktü kilo almıyordu. Doktorum 2 haftaya kadar gebelik normal demişti. Sizin ne kadar gerilik?
obiranne3 seymanuurr hayalperest2310 Noluyoya Annebebek000 babiesmommy normalde 21 hafta olması gerekirken 20 hafta çıktı. 1 hafta gerilik var ama çokta önemsemiyorum,geç döllenme olabilir dedi doktor. içime kurtt düşürdğ başta
Noluyoya Bende 26. Haftamda gittim 10 günlük gerilik çıktı inşallah yememle alakalıdır diye dua ediyorum öğünleri arttırdım ara öğün ekledim doktor mutlaka et ye bir gün arayla dedi protein ağırlıklı besleniyorum 2 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah düzelir
babiesmommy kızlar bazen ölçümlerden dolayı usgde farklı çıkabiliyor. 2 haftaya kadar oynamalar zaten normal. Sürekli bi gerilik görülmüyorsa yani bi haftada sabit kalmıyorsa stres yapmayın boşuna.
babiesmommy obiranne3 benim ilkinde kafası hep 2 hafta gerideydi hiç umursamadım zaten genetikte küçük kafamız 😂