Kumsal28 cglgkdnz sağol cnm yok henüz bisey denmedi kan idrar tahlili istedi verdim bu ay sonu gidicem bakalım insallah gün verir 34,35 haftalık olurum gidene kadar
beyzaakartal Kumsal28 teşekkür ederim canım Allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
eylulll01 Kumsal28 20+6 🥕 ,2.gebeliğim kız diyorlar henüz daha almadım bişey emin olamadığım için 🤦🏻♀️
eylulll01 Kumsal28 16+4 kız demişlerdi ,ikili taramada da perinotoloji bakmıştı kız demişti ama bilmiyorum 🤷🏻♀️ ultrasonu birkaç kişiye attım erkek diyorlar sizede atsam baksanız
Kumsal28 eylulll01 doktorlara bak cnm kimsenin dediğine bakma banada herkes erkek diyordu buradakiler ama kızım olucak 🌸❤️ At ben çok anlamam ama belki anlayanlar olur bende bakım belki kızımın ultrason kağıdına benziyordur
Guzel_bebem Anneadayii_ amin canım inşallah Allah razı olsun Rabb’im herkesin gönlüne göre versin inşallah
Guzel_bebem Anneadayii_ nelerden tiksindi en çok ben çubuk kraker yiyemiyorum ve salçalı yemekleri sevmiyorum kızımda yemek ayirmazdim sarma çok severdim ama gözümden karardı en sevdiğim yemek
Anneadayii_ Guzel_bebem ben çikolatadan sucuktan ve cipsten tiksindim diğer tatlıları falan yiyodum şimdi herşeyi yiyorum 12. Haftadan sonra hepsi geçti he bide sigara içiyodum ondan hala tiksiniyorum