Kumsal28 Merve_kucuk Gizem1504 panikprenses Anneadayii_ Deleted33000 Gizemfrt aysetcdmr_ Doğum şekilleriniz belli mi kızlar 🥹
Deleted33000 Kumsal28 ilk ikisi normal dogumdu ama şimdi bende polip çıktı inşallah son anda sezeryana dönmez
aysetcdmr_ Kumsal28 ben normal doğum istiyorum ama doktorumla henüz konuşmadık doğumla ilgili son anlarda durum neyi gösterir bilemiyorum hayırla sağlıklı doğsun da önemli olan o 🙏🏻😇
Kevser-96 Çalıştığım için biraz zorlanıyorum, çabuk yoruluyorum. Geceleri uyku yok denecek kadar az ama hala direniyorum😅
Deleted33000 Kumsal28 yazsam sayfa dolar kız deme öyle sadece şunu diyeyim hala kusmalarim bulantım devam ediyor🥺🥺
Kumsal28 Deleted33000 prilam kullanıyor musun benimde ilklerde çok mide bulantım vardı prilam sayesinde geçti
Kumsal28 Deleted33000 masallah normal doğum en güzeli ya bende ikisini görmüş biri olarak söylüyorum 🌸
Mevsim5 Kumsal28 17+4 domates olduk 😅 artık sürekli karnımı dinliyorum hareketlerini hissetmek için ama tık yok 🥹
Kumsal28 Mevsim5 sağlıkla gelsin daha çok küçük annesi benim 3. Gebeliğim olmasına rağmen 20 den sonra daha az az hissetmeye başladım
Mevsim5 Kumsal28 evet doğru diyorsun insan biraz sabırsızlanıyor 😅 sağlıklı olsunlar da gerisi hallolur
Anneadayii_ Guzel_bebem 11+5 de erkek demişti doktorum 13+6 da devlete gittim o da erkek demişti dün 16+6 da detaylıya girdim erkek dedi kesin olarak benim ki göstermeye pek meraklı 😂😂
Kumsal28 Mevsim5 aynen öyle bende hemen doğsun istiyorum 😀 ablasının tepkisini çok merak ediyorum 2 çocuklu hayat nasıl olucak 😂
Guzel_bebem Anneadayii_ gözünüz aydın bana 13 haftalıkken doktorum erkek dedi bakalım haftaya bende 16 haftalık oluyorum kontrole gidecem bakalım aynımı
Guzel_bebem Anneadayii_ nelerden tiksindi en çok ben çubuk kraker yiyemiyorum ve salçalı yemekleri sevmiyorum kızımda yemek ayirmazdim sarma çok severdim ama gözümden karardı en sevdiğim yemek