Kumsal28 Biz bugün tam 32 haftalık kereviz olduk minik kızımla 🐣🌸. Sizler kaç haftalık hangi sebze meyve oldunuz ? Hamileliğiniz nasıl gidiyor ? Alışverişler yapıldı mi ?💕
Kumsal28 Merve_kucuk Gizem1504 panikprenses Anneadayii_ Deleted33000 Gizemfrt aysetcdmr_ Doğum şekilleriniz belli mi kızlar 🥹
Kumsal28 Gizem1504 günaydın cnm 😇yaa masallah sağlıkla gelsin benimde 1 kızım var 2. Kızım yolda Allah’ın izniyle💕
Merve_kucuk Kumsal28 kıyafet çok almadım yaz bebeği olduğu için cinsiyetimiz erkek. İlerleyen zamanlarda alırım artık. Bez ve ıslak mendil de tamam
Merve_kucuk Kumsal28 pure baby aldım ilk defa deneyeceğim. Islak mendili de baby turco ve pure baby karışık.
Kumsal28 Merve_kucuk anladım cnm sağol. Senin hamileliğin nasıl gidiyor 30 dan sonrası çok zor oldu benim için ☹️
Merve_kucuk Kumsal28 Güzel gidiyor şuanlık ☺️ anaokuluna giden kızım var. Onu okula bıraktıktan sonra hemen gelip uyuyorum 🤣
Kumsal28 blondegizem yaa küçücük daha 🥹 ama zaman çok çabuk geçiyor daha geçen bizde öyle haftalardaydik suan 32 olduk 🥰
Kumsal28 Merve_kucuk benim bebek bas geliş suan ondan midir nedir bilmiyorum uzandiktan sonra ayağa kalkmak işkence gibi geliyor resmen bebek her an çıkacakmış gibi çok agrim oluyor
Merve_kucuk Kumsal28 Daha kontrole gidemedim en son 28 martta gitmiştim. 25 nisana randevu aldım. Benim bebek daha pozisyon almadı bence çünkü hep midem de. Kızım 28 haftalıkken pozisyonunu almıştı.