Pinnar7 8/5 tansiyonla ve 97 nabızla yaşamaya çalışıyorum. 29. Haftama gireceğim ilk günden beri böyle şeker de çıkmadı ama artık beni çok fazla düşürüyor bu durum bir de çalışıyorum. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan son zamanları artık çünkü düşünemiyorum
minnakhanimmm Pinnar7 nabzı bilmiyorum ama benim tansiyonum da hep 9/4 9/5 flan ben her gün bir abrdak tuzlu ayran içiyorum o iyi geliyor doktorum öyle demişti
newmommmyy2 Pinnar7 canım benim tansiyon 8/4 8/5 nabız 140-150 🥲 valla bi şekilde yaşanıyor ama ben artık 37.haftadayım benim bitiyorda senin daha varmış bide çalışıyorsun orası sıkıntı işte bol bol yatıp dinlenmen lazım kendini yorma zorlama tuzlu ayran iç vitaminlerin varsa düzenli kullan hiç aç kalma inşallah düzelirsin 🙏🏼❤️
minnakhanimmm History5 benim önceden de tansiyonum hep düşüktü hiç yüksek tansiyon görmedim en fazla 11/6 oda tuzlu şeyler yedikten sonra ölçmüstum. Doktoruma sorduğumda ben düşük tansiyondan değil yüksek tansiyondan korkarım dedi beni rahatlattı bende çok takılıyorum artık