XBurcuburcu 31 hafta hiç dönmemiş oğluşum kafasını plesentaya dayamış yüzünüde göstermiyor. 🙈Aşağı inmezse sezeryan diyor doktor ne zaman dönecek baş aşağı siz nasıl anladınız döndüğünü.Deneyimlerinizi merak ediyorum daha var günümüz döner değil mi🤲😅
Htc_2025 XBurcuburcu kardeşimin de donmemisti doktor secde pozisyonu varya öyle yap çok yap uzun uzun dur demiş yaptı döndü çocuk normal doğum oldu
queenanne1 XBurcuburcu benim oğluş 28.haftadan beri baş aşağı şuan 35.haftadayız hala baş aşağıymış zaten doktor demesede ben anlamıştım ilk gebeliğim olmasına rağmen çünkü o günlerden sonra hareketlerim çok zorlaşmaya başladı resmen bacaklarımın hemen üstünde bi kafa var gibi orası sert olunca anlamıştım sizinkide döner inşallah bazıları son anda bile dönüyor normal istiyorsanız dua edin hayırlısıyla gelsin bebişlerrr🌸
Minikkuzum00 XBurcuburcu daha çok döner 37 haftada tam belli olur normal. Benim ikizler bir baş aşağı dönüyor bir makat geliş oluyor 35 haftada.
XBurcuburcu Htc_2025 aa çok ilginç sürekli namaz kılarken yaaptığımız gibi secdeye kapanıp kalkıcaz kapanıp kalıcaz mı yoksa öyle bir süre kalcaz mı biraz detay anlatırmısın ne kadar tekrar yapmalıyız. İşe yaradı demek🙈
XBurcuburcu queenanne1 ay ne güzel önceden dönmüş evet normal istedigim için döndün istiyorum tabili ama Rabbim nasıl yazdıysa öyle güzel olacaktır biz yinede eliöizden geleni yapalım🤲🤗 hareketlerini kısıtlıyor yani başı aşağı dönünce bende öyle bir şey yok gün içşnde at gibiyim ordan ıraya işimi yapıyorum çok eğilip kalkıyorum çömeliyoyorum hareketliyim ama bebişim hiç dönmüyor kafası yukarda
Pinnar7 queenanne1 ben de böyle hissediyorum bu cumartesi gideceğiz doktora 28. Haftam bitmek üzere yarın. Umarım dönmüştür der
Htc_2025 XBurcuburcu inip kalkmak değilde daha çok o pozisyonda uzun uzun kal demiş valla işe yaradı hatta gün verecekti sezeryan için ama normal oldu sık sık yaptı aklına geldikçe
queenanne1 XBurcuburcu öyle rahat edebiliyorsan dönmemiştir ama çok geç değil döner bence olumlu düşünün🌸
Rabiul XBurcuburcu evet ama vajinal yara çıktı normal doğum olmadı 38+3 de 38+4 e sezaryen yapalım dedik