ikramm51 Kızlar etlikte doğum yapanınız var mı nasıl dı tecrübelerinizi anlatır mısınız odaları tek kişilik miydi birde
ikramm51 1devaannesi birde yanında refakatçi kaç kişi kalabiliyor benim kızımı bırakacak kimse yok da eşimle kalabiliyor mu acaba
1devaannesi ikramm51 o konuda yardımcı olurlar diye düşünüyorum benim annem kalmisti ama kimseniz yoksa ayrı oda için anlayabilirsiniz yani günün yoğunluğuna bağlı benim ki cokyogun bir günde doğmuştu tarihten ötürü
tgbavural Iremyl bende orda doğum yapacağım ebe doğum hakkında bilgi verirken epidural yapabiliyoruz demişti ikramm51 ebe odaları gezdirmişti bize büyük bir çoğunluğu tek kişilik oda 1 refakatçi alınıyor yanınıza dedi eşinizde kalabiliyor dedi
1devaannesi Iremyl cnm onu drla konuşman gerekiyor , yani aslında anestezi dr u karar veriyor duruma göre
Turuncukadin tgbavural merhaba doğum başlayana kadar eşim kalsa sonra annem dursa yanımda onu kabul ediyorlar mı bilginiz var mı acaba?
tgbavural Turuncukadin olmayabilir ama yanıltmayayım çünkü direkt refakatçi kağıdı çıkartılıyor yanınızdakine değişim yaparlar mı sormanız lazım biz hiç sormadık annem kaldı bütün süreçte o yüzden net bişey diyemedim size
Turuncukadin tgbavural eşiniz dursun ister miydiniz mesela? Yani sancı çekerken annem mi daha iyi yönetir eşim mi onu bilemiyorum. Hangisinin daha çok yardımı olur
tgbavural Turuncukadin ben eşimi istemedim açıkçası çünkü o acıyı çekerken beni görürse kaldıramaz diye düşündüm bir de annem sonuçta daha tecrübeli olduğu için yanımda o kaldı
Turuncukadin tgbavural ya ben bencillik mi ediyorum bilmiyorum o acıyı çekerken görsün istiyorum açıkçası halimden anlaması için😅 ama tabi ki annem daha tecrübeli orası ayrı mesele
tgbavural Turuncukadin yani eşinizin sizi daha iyi sakinleştireceğinizi vs düşünüyorsanız tabiki o kalsın ben çok güvenememiştim benden daha çok panik olur diye 😅
Turuncukadin tgbavural bilemiyorum ki ilk çocuğumuz ne tepki verir😅 en iyisi buna karar vermek için biraz daha beklemek. Hastanede duşa girdiniz mi
tgbavural Turuncukadin yok girmedim yatma sürecim de biraz uzundu 3 gece kaldım ama idare ettim temizdi aslında banyo gayet ama uğraşmak istemedim sanırım ☺️
Turuncukadin tgbavural o zaman ben yine de havlu alayım yanıma madem☺️ bebek hiç yanınızdan ayrılmadı dimi hep beraberdiniz
tgbavural Turuncukadin evet duş düşünüyorsanız mutlaka alın ben acil sezaryene alındım ondan sonra bebeğim hep yanımdaydı hiç ayrılmadı normal doğum sürecinde de öyle olacağını söylemişlerdi