Klny Kızlar günaydın, uyurken birden acıyla uyandım bu sabah 5 civarı, sırt üstü uyurken kedim yatağın başlığından karnıma atladı daha önce başına gelen oldu mu öğle arası dr gidicem ama yine de tedirginim daha erken mi gitmeliyim ?
Parinas Klny bana da 14 kg kızım atladı bir kaç defa bişey olmadı Allah’ın izniyle. Ağrı kanama vs olmayınca doktora da gitmedim ama siz yine gidin muayene olun tabi
dunnobeck Klny Aynısını aynı haftalarda yaşamıştım ve benim kedim de 3.5 kilo civarı. Sizin gibi çok endişelendim ama doktorum sorun olmayacağını söyledi. Zaten bebeğin sıvısı bu tür şeylerden koruyor. Tabii içiniz rahat etsin diye muayene olun daha iyi olur ama benim tecrübeme göre sorun olmadı
Klny dunnobeck çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🥰 toksoplazma testi yaptırdınız mı peki, benim hiç aklıma gelmedi yaptırmak
dunnobeck Klny Evet sağlıkocağında yaptırmıştım, sonra çiğ et yediğimi düşündüğüm için tekrar yaptırdım. Kediniz ev kedisiyse ve çiğ etle beslenip dışarıya çıkmıyorsa toksoplazmanın çiğ etten bulaşma riski daha fazla. Yine de bir sonraki randevunuzda mutlaka doktorunuza söyleyin içiniz rahat etsin bence 😊
dunnobeck Klny Benim kayıtlı olduğum yerde yapılıyor, ben de her yerde yapılıyor diye biliyordum şaşırdım. Hangi hastanede takipliyseniz odaya bir danışın isterseniz