Gamzeeecn Citirmom bebek doğum kanalına 37. Haftamda girmişti . Pozisyonu almış ama gelmesi artık Allah’a kalmış 😂🫶
Gamzeeecn Bsrackla o kadar bekleyip sezeryan girmekte illaki bi burukluk yapmıştır sizde. . Sağlık olsun Gelmeyince gelmiyor işte . Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah bebişi ♥️
Bsrackla hilal_dere12 Merhaba sezeryan diye gittiğimde 1 cm açıklıkla normal doğum deneyelim istersen dedi suni sancıyla denedik açılmam ilerlemedi bebeğimde inmedi daha sonra sezeryana alındım memnundum bi sıkıntı yoktu çok şükür hocamdan yana
hilal_dere12 Bsrackla çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün insalllah bende normal doğum korkularımı söyledim sen nasıl istersen deyip bana bıraktı.😔
Bsrackla hilal_dere12 Teşekkür ederim korkmayın herşey kendi kendine ilerliyor yani bebek nasıl gelmek istiyorsa öyle geliyor akışına bırakın sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza 🤗
Marsilyasabunu Gamzeeecn evet bir anda ayaklarım şişti ve afedersin bazlama ekmek gibi oldular hareket etmek çok zor olduğum yerden kalkmak yatakta dönmek yürüyüş yapmak çok zor sürekli ağrıyor ayaklarımın altı zonkluyor şeyimin kemikler kırılıcak sanki ağrıdan