Niloyaaa06 Etrafımda kim hamileyse cinsiyeti kız bence bu yıl kız yılı sizde bu durumlar nasıl etrafınızdakiler ve sizz
Aayla Niloyaaa06 benimde bütün etrafım kız ve ilk gebeliğim benm de 9+5 cinsiyet için çok heyecanlıyım
Ecmsyl Niloyaaa06 bencede bu yıl kız gibi geliyor. İki çocukluk arkadaşım hamile birinin doğum bu ay sonu kızı olacak diğeri yeni hamile ve bencr onunda kızı olucak. Mahalleden tanıdıklarım var hep kız olacakmış diyor annem kız senesi😍
Niloyaaa06 Aayla benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimden çok farklı belirtilerim ilk çocuk erkek umarum bu kız olur ♡
minikkurabiyelerinannesi Niloyaaa06 kız senesi diyorlar 2025 için ama nasip 😂 çevremde hep kız duydum bende hamileyim çok kızım olsun istiyorum hep dua ediyorum inşallah benimde bir kızım olur sağlıkla ınsallah 🌸💖🤲🏻
Gulsena09 Niloyaaa06 aralik ayinda oglum oldu simdi tekrardan hamileyim fetal dna testi yaptirdik yarin cinsiyetini ogrenicez insallah bana gene erkekmis gibi geliyo bence bu sene erkek senesi etrafimda hep erkek duydum