Aaa11117778888 bende yelda ozkan da doğum yaptım tup bebekti benimki günü falan herseyi bana sorarak ayarladı cnm hiç tereddütte kalma sakın ol ben sabah 8 acilden girdim evrakları imzaladım sonra doğum katına çıktı orda Dr utrasyon la konturol yapıyor sonra amelliyat önlüğü giyorsun sonra çorap veriyorlar onu giyerken evraklar doluyor bana okadar iyi hemşireler denk geldiki imzalar bittikten sonra seni nts alıyorlar nts bittikten sonra sonta takılıyor ben en çok ondan korkuyodum gelen hemşireye de dedim hatta çok korkuyorum diye 3 kadar say sen 3 demeden bitecek dedi öylede oldu sonra sıram geldi amelliyat doğru gittim orda Bi yaşlı Dr vardı hosgeldin birazdan seni bebeğine kavusturacagiz sana koklatacam hiç korkma dedi sonra amelliyat geldim oturdum belden uyuşturdular yattım başımda bir hemsire vardı ben sordum o bana söyledi hissediyorum dedim his var ağrı yok dedi o ara zaten başlamışlar bile yarım saat sürmedi doğum oldu bebek zaten Bi sıkıntı olmazsa seninle birlikte odaya geliyor doğar doğmaz konturol olduktan sonra sana gösteriyorlar bebeği benim bebeğim tam oksijen alamadı yeni doğanda hava verilmeye gidecek dediler götürmeden önce bana bebeğimi gosterip annesi biz Bi hava alıp gelicez dişiler sonra zaten dikis yokdu lazerle kapadilmistim bekleme odasına alındım tansiyon nabız konturol oldu sonra odaya geldim ben ağlıyorum tabi bebeğim yok diye ben geldim bebek geldi saat başı kontroller yapıldı bebekle ayrı benle ayrı ilgilendiler