Merusaa6 Kızlar devlet hastanesinde doğum yapacağım hiç yok mu aranızda devlette doğum yapmış ya da yapacak olan herkes özel de yapıyor gibime geliyo devlette doğum yapacaklar konuşalım biraz endişelerimizi giderelim ☺️☺️
49411995 Merusaa6 ben yaptım 3.5 sene önce 🤣 hemde sezeryan şimdi de 27+4 gebelik var onu da devlette yapacam özel maddi olarak beni aşıyor
Ecemesen Merusaa6 bende devlette yapıcam doğum korkuyorum acıkcası rahat doğum yapmak isterim nasıl davranıyolar bilmiyorum az kaldı ilk hamilelik 38+5 haftalığım suan âdet ağrısına benzer ağrılarım var hafif beklemedeyim Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım cok aminnn 🥹🙏🌸
tgbavural Merusaa6 şehir hastanesinde yapacağım ben de doğumu açıkçası çok endişem yok hep ilgili doktorlara denk geldim umarım doğum ekibi de öyle olur ☺️
Loliii51 Bende devlette normal doğum yapacağım keşke her devlet hastanesi prenses doğum yaptırsa epidural alıp kafa çıkışında ağrı hissetmeseydim ama olmuyormuş malesef 🥺
Gebeyim Ecemesen bnmde 38 şuan bir haftadır adet ağrısı gibi ağrı git gel oliyoda azonceden beri kasiga vuran ağrı var zonkluyo resmen
sarellem55 2 sene önce şehir hastanesinde normal doğum yaptım 15 haftalık hamileyim şuan devlet takipliyim ama doğuma yakın özele geçme niyetim var evime yakın olsun istiyorum
sarellem55 @Ecemesen canım şans işi gerçekten Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah kolaylıkla olur doğumun
Ecemesen Gebeyim bence sancınızı takip edin 5 dk bir geliyorsa doğum baslamıs oluyomuş heralde benım pozisyon değiştirince azalıyo ağrım