[silindi] Kızlar doktor her gittiğimizde kız tahmin etmişti bugün kesin erkek dedi ama kendimi inandıramıyorum hala🤭
eylulll01 [silindi] kızcem erkeğe benziyor ,benim de 17.hafta da kız dediler daha detaylıya girmedim profil de var kimisi kız kimisi erkek diyor kafam karışık 🤦🏻♀️🥺
Miinniik [silindi] merhba benim de öyle oldu hemde 15 haftada kız bebek dedi o kadar inanmıştım ki erkek duyunca inanmadim ama detaylida da erkek dendi sağlıklı olsunlar napalim benim de ikinci oğlum :) gönül değişik istiyordu
1sen1ben1debebek [silindi] ahahahhaha bende kız sanıyordum çünkü çevremdeki ve buradaki herkes kız demişti 2-3 kişi hariç.3-4 gün önce erkek dediler değişir mi bilmiyorum ama hala daha kız gibi hissediyorum 😅
Tugcerkisi [silindi] banada 11 haftayla 15 haftada kız dediler 22 haftalıkta detaylıya girdim erkek kesin dediler
[silindi] Tugcerkisi ay kıza çok umutlanmıştım ben bilmiyorum değişmez galiba artık resimde pipi var gibi çünkü eğer öyleyse
sngl3875 Tugcerkisi bende bugün 18+4 üm ve doktor bağdaş kurmuş gördüğüm kadarıyla kıza benziyor dedi öbür ay detayliya gircem değişir mi meraktayim😅
ravzae Tugcerkisi benimde öyle olur inşallah dua edermisiniz benim içinde gebelerin duası kabul olur bu arada bi kızım var dünyalar güzeli cinsiyetçi değilim🙈😇🌸🪽
Tugcerkisi [silindi] evet sizinkinde çıkıntı var benimki de böyle ultrason resmi erkek gibi ben doktora sordum neden kız dediniz o zaman dedim çıkıntı görünmüyordur o yüzden dedi
[silindi] eylulll01 inan bende öyleyim ya kız kız dedi doktor bugün erkek dedi ama ben şok hala inanamıyorum ki resimdeki pipiyse eğer😆
eylulll01 Tugcerkisi erkenden söyleyince insan ister istemez bir üzüntü yaşıyor umarım benimki değişmez 🥺🤦🏻♀️
Tugcerkisi [silindi] bende çok şaşırdım sağlıklı olsun en önemlisi ama insan şok oluyor keşke emin olmadan söylemeseler
[silindi] Tugcerkisi evet ya bende o yüzden bu Kadşr şaşırdım bilmiyorum ki ama değişmez heralde artık