irmm388_ Kızlar yumurtalıkları büyütmek için neler öneriyorsunuz daha önce deneyip olumlu sonuçlar alanlar :)
Gks_01 irmm388_ yumurtalık değil canım yumurta büyütmeyi soruyorsun sanırım . İlaç kullanmıştım doktor kontrolünde onun dışında burda okudum havuç vs ye diyenleri
Ztkn2 irmm388_ havuç büyümüş yumurtayı çatlatmak için çok iyi. siz doktor kontrolünde ilaç kullanabilirsiniz femara , klomen vs. yumurta uyarıcı ilaçlar var
Ecmsyl irmm388_ bal tarçın çörek otu adetin 2. Gününden 12. Gününe kadar sabahları aç karına bir yemek kaşığı. Seneler önce denedım ve aynı zamanda doktorumda kontrol etmişti. Yumurta büyümesini o zaman gercekten işe yaradığını anlamıştım.
ilknuri irmm388_ havuç avakoda sağlıklı beslen yanı ekmek şeker paketli şeylerden uzak dur vitamin kullan
Cemre_1 irmm388_ merhaba ben iğne kullanmıştım doktor kontrolünde onun dışında ilaçlarda oluyor doktor önerirse
Gks_01 irmm388_ tabi ki ilacın amacı o zaten ama doktor kontrolünde kullanılması gerekiyor aksi halde kist vs yapabiliyo