eylulll01 Nurellaaaaaaa1212 17 haftalıkken öğrendim değişmez herhal 1 hafta sonra bütün kafandaki kurgular gidicek kendi kendimi yiyiyorum 🤦🏻♀️🥺
Nurellaaaaaaa1212 eylulll01 valla kızımın kafa yapısı aynı böyleydi cok muallak seninki kızıma da erkek demişlerdi 22de kız oldugunu öğrenmiştim
EsoMom_ eylulll01 değişebiliyor valla ilk bamileliğimde hep kız hissetttim oğlum olacağımı öğrendim hisler doğru yanıt vermez her zaman :)))
eylulll01 EsoMom_ aynen askim inşallah sağlıklı olsun da rüyalarımdaki kız çocuğu gördüğüm umarım tersine dönmez :)
eylulll01 Nurellaaaaaaa1212 ahahah ciddi misin iki kere perinotolojideki doktor hanıma sordum kesin dedi umarım yanılmaz ikisini de tatmış olurum :)
Nurellaaaaaaa1212 eylulll01 ben cinsiyet partisinde mavi konfetiye hayır yanlıs patlattınız demiştm ve hislerim doğruymus kızmıs 😂
eylulll01 Nurellaaaaaaa1212 eşimde ikincisi de inşallah erkek olur diye dua ederken benim pembiş kıyafet almam beni manifest yapıyor umarım haftaya yanılmayız 😘
Nurellaaaaaaa1212 KumpirsMom kankimmmm sen diyorsan doğrudur girmiyorum detaylıya falan bak doğurana kadar ultrason yok 😂
KumpirsMom Nurellaaaaaaa1212 ayyy ölürüm 🤣🫶🏻🤭 detaylıya girde o Fasülye burnunu bize at görelim o köfte dudaklarını görelim paşanın ya 🥰🥹 yalnız erkek olduğunu garantiledik 🤣🤣 Sağlıkla gelsin rabbim korusun kem göz nazardan inşallah 🫶🏻🫶🏻