Meleknur1 eylulll01 valla öyle Ciddenn arada bide mesafe çok yakın da değil gidince de insan dönmek istemiyor yaaa🥲
KumpirsMom Mine38 ay hayalimi yaşıyor resmen 🥹🥹 melengiç kahvesi iç bi ara aklına gelirsem olur mu 🥰🤲🏻
Mine38 Meleknur1 izlenmez olur mu bide evin tek kızıyım öyle olunca aileden ayrılmak zor geldi ama zamanla alışıyor insan
Mine38 KumpirsMom memleketten uzak olunca da sorun oluyor her zaman gidip gelemiyorsun ama güzel buralarda .senin için içerim bı menengic 😅 sizde gelmediyseniz Mardin’e gelip görün insalalh
Meleknur1 Htccndn bende uzanıyom bacım uyku tutmadı iyi olmaya niye çalışiyon iyi degilmisin kız birşey mi oldu şöyle bana
Ayse10 XBurcuburcu merhaba İzmirli olduğunu görünce danışmak istedim, İzmir’e bi kaç ay önce taşındık hastane,doktor çok bilemiyorum hangisi iyidir, ilgilidir, detaylı ultrason için nereye gittiniz acaba? Memnun kaldınız mı ?
Ztkn2 Antepli hiç yok heralde 😅❤️ memlekete can kurban, memleket hayranı biri olarak antepliyim yine antebe gelin geldim çok memnunum 😅🌸
Ztkn2 Meleknur1 başımız gözümüz üstüne bekleriz her zaman❤️Pişman olmayacağınız , yemek konusunda çok keyifli olan bir gezmeniz olacak😂
Meleknur1 Ztkn2 offf yemekleriniz çok güzel oluyor gerçekten hepsi de çok leziz inşallah bi gün yerinde de yerim burda arkadaşımın annesinden yedim bi kaç kez antepliler yaniii üffff diyorum 🫠🫠😁😊