EsilaMelisa01-06 Meleknur1 adanaliyim adanaya gelin oldum fakat şirnak ankara geziyom 😄 şimdilik ankaradayiz bakalım kaç yıl kalırsak 😄
rumisam Meleknur1 alıştım sayılır annemleri çok özlüyorum hala😅 onlar yakın olsaydı keşke onun dışında sakin güzel bı yer gurbete gelin gitmenin en eksi tarafı bebek büyütürken yalnız olmak ailem olsa destek olurdu yardım ederdi bilmiyom yanılıyor muyum
KumpirsMom Meleknur1 Mardinliyim , Diyarbakırda büyüdüm, 2014 te Bursaya ordan 4 ay sonrada istanbula geldik şimdide Kocaeliye gelin geldim ama kocam Bitlisli 🤣🤣 biz ortaya karışık kebap olmuşuz şimdi farkettim 🤣
49411995 Meleknur1 aslen muşluyum ama Kocaelinde yaşıyordum aslen Adapazarlıya gelin geldim ama Bilecik’te yaşıyoruz 🤣
KumpirsMom Meleknur1 şimdi biz mardinli ve Bitlisli evlendik Kocaelide yaşıyoruz 🤣🤣 özetlersek böyle sanırım 🤣🤣 10 ay oldu alıştın mı derseniz beni komple Diyarbakırıma yollasınlar istanbuluda sevmedim kocaeliyide 🥹 kocam var diye dayanıyorum galiba bide bebiş geliyor işte
49411995 Meleknur1 evet orda yaşıyoruz eşim de burda büyümüş ailesi de burda o yüzden evi ordan aldık buradayız 🤣
Meleknur1 rumisam haklısınız valla en zoru tek başına kalmak yaa keşke yanımızda olsalardı bence ederlerdi yaa😁
eylulll01 Meleknur1 9 yıl oldu memleketten gelince tabi ister istemez zor oldu ama alışıyor zamanla insan Anadolu yakasındayım :)