danla2711 Yeter artık foruma her girdiğimde reklam izlemek istemiyorum birde sonrasındada sürekli reklam çıkıyor karşıma eskiden böyle değildi artık uygulamaya girmek bile istemiyorum bu yüzden! En kısa sürede çözümünü bulun rica ediyorum yoksa foruma girmeyeceğim artık baydı yani.
mervemurat16 danla2711 Merhaba annemiz ücretsiz kullanılan her uygulamada reklamlar maalesef ki mevcut. Eğer arka arkaya reklam çıkıyorsa bu bir ekran hatasıdır. Ama 10-15-20 dk aralıklarla çıkıyor ise normal bir izlenim sağlıyorsunuz demektir. Reklam çıktıktan sonra uygulamadan çıkarsanız ya da arka plana atar geri uygulamaya devam ederseniz baştan reklam almaya devam edersiniz. Ama çıkan reklamı kapatır öyle devam ederseniz foruma arka arkaya reklam gelmeyecektir. Ayrıca uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz. Otomatik olarak oynatılıyor. Bizlerde sizler gibi reklam görüntülüyoruz. İyi forumlar 💜
Meryyy58 danla2711 bende bugüne kadar 1 tane reklam çıkmadı niye acaba telefonla alakalı olablirmi canm
cerengeredeli danla2711 reklamda çok birde bugun insan olduğunuz dogrulaniyor ekranı geliyor her girişimde. Arkasından da reklam sinir oldum iyice
ayseayseaysee mervemurat16 ben de her forum a girerken doğrulama yapmaktan bıktım. Sürekli insan olduğumu doğruluyorum.
mervemurat16 ayseayseaysee herkeste çıkan bir onay.Kısa süreli bir güvenlik önlemidir.Yakın zamanda kaldırılacaktır bilginize🌸
Nutella- Önceden bende de çıkmazdı ama iki üç haftadır sürekli reklam çıkıyor tam bir şey okumaya başlıyorum reklam, bir yazışmaya giriyorum reklam ve hiç de 15-20 dk arayla çıkmıyor arka arkaya çıkıyor sürekli bıktırdı gerçekten
danla2711 Nutella- evet birde her farklı girişte reklam çıkar diyorlar ama eskiden böyle değildi bununda çılkını çıkardılar hiç hoşlanmadığım bir durum yani ücretsiz uygulamaların hepsinde varmış bu uygulamada olmayıversin reklam yani eskidende yoktu şimdi ne değişti biz burda hep keyfii sorular sormuyoruz sağlık içinde soru soruyoruz ama her girdiğimde cevaba bakarken reklam görünce soğuyorum birine yorum yazıyorum yorumun tam ortasında video geliyor önüme sıkıldım vallahi böyle devam edecekse ben bu uygulamaya girmem diğer uygulamalardan bir farkı kalmıyor yani benim için çünkü ben günümün çoğunluğunda burda takılan biriyim