iknrkc Bunu yaşayıp doktoruna soran oldumu ben her seferinde unutuyorum az önce amniyotik sıvı sızması diye bi şey gördüm ve o mu oluyo diye korkmaya başladım kontrolüm haftaya salı günü 🤦🏻♀️
newmommmyy2 iknrkc kaç haftalıksınız ben 36dayım bendede geliyor bir anda baya su gibi ama akıntıda aynı zamanda çünkü beyazlıkta var su da var bende sormadım doktora unuttum belki son haftalarım diye normal olduğunu düşündüm artık çünkü doktor suyun iyi dedi
Minyonannecik iknrkc bana doktor beyaz katı akıntı gelirse ve yeşil akıntı olursa kesin haber ver dedi
iknrkc mlkkk yok şeffafla beyaz karışık bir anda geliyor hissettiriyor daha öncede olmuştu şuan 21 haftayım doktora söylemeyi unuttum ama o bi sıkıntı olsa söylerdi herhalde dimi🥲
iknrkc newmommmyy2 21 haftalıgım daha öncede oluyodu ama hiç aklıma gelmedi sormak su gibi ama ortası beyazlık🤦🏻♀️
Ecem_P iknrkc şeffaf beyaz akıntı normal diye biliyorum hamilelikte akıntıda artış olıyormuş eğer kötü kokulu değilse stres yapmayın
Melickaya 18 haftalık hamileyim aynı durum bende de var. Beyaz ve su gibi bir akıntı. Yani ıslaklığı hep hissediyorum. Hep doğaldır diye sorun etmedim ama yinede doktoruna soran yazan varsa bilgindirirse iyi olur