Burcuakca1 7 nisanda kan verdim beta değerim 1033 çıktı 9 Nisan bugün kan verdim beta değerim 1874 çıktı doktor 2 bini aşması gerekiyordu dedi güzel artmamış dedi iki gün sonra tekrar vericem kan sizce değerlerim nasıl son adet tarihim 28 şubat
Kbraa_27 Burcuakca1 2 güne en az 2 kat artması bekleniyor sizin biraz az artmış ama belli olmuyor bazen böyle olup birden artanda oluyor inşallah 2 günde daha güzel artar
Dry07_ Burcuakca1 2 güne 1 en az %60 artması gerekiyor diye biliyorum bence öyle de olmuş 2 güne bir tekrar hcg ye baktırın bence
Burcuakca1 Dry07_ tekrar baktırıcam iki gün sonra diyorum başka doktorada mı göstersem acaba sonuçları diye ultrason baktığında keseden pek emin olamadı iki gün sonra ultrasonlada bakacak
Dry07_ Burcuakca1 bence başka bir doktor a daha danış 2 gün sonra aynı yerde kan ver eğer yine ümitsiz konuşursa ki umarım öyle olmaz eğer ümitsiz konuşursa başka doktor a git ❤️
Nag 2 gün sonra aynı yere tekrar kan ver aynı yere aynı saatte kan vermen daha doğru sonuc almayı sağlar keseyi görebilmesi içinde henüz bebiş küçük endişe etme rabbim hayırlı güzel haberlerle mutlu etsin🙏🏼