Balbebek012 sürekli ailemden şikayetçi kaçarak evlendim ailem bu yüzden yardım etmedi ama ben bi beklentiye girmedim zaten de ama o öyle olmadı ailesi iki üç yardım etti bilezik taktı diye demediğini bırakmıyor daha yeni bi sene oldu olucak sayılır bu zamana kadar hep bu yüzden kavga ettik ailemle arama mesafe koydum yine çenesi susmuyor o yokken konuşmuyorum ailemle az öz gidiyorum ama yine de yaranamıyorum etmediği küfürler kalmadı ilk başlarda şiddette gördüm o zamanlar görevinden dolayı ayrı memleketteydik şimdi kendi memleketimizdeyiz ama değişmedi .Şimdide şuana kadar altınlarım kaynanamgilde duruyordu şimdi aldım işte vericem annemgile altınları arabayı da satıcam senin burnun sürtülmedi sürtülsün gör gününü böyle düşmanın söylemez dediklerini ben iyilikle yaklaştıkça o bana kötülükle yaklaşıyor.Altınları aldım diye laf etti işte o altınlar çalınırsa kafasına sıkarmış daha söylenecek çok şey var da yoruldum…Ailem arkamda ama bende orada rahat edebilir miyim bilmiyorum yük gibi olucam onlara ben bebişim kedim olucak ne bileyim düşüncekce herşey zoruma gidiyor verdiğim emekler boşa gitti daha yaşım22 ama 40 hissediyorum