Sumeyraayan Haftam bitmek üzere 30a girince sanki doğuma çok çok yaklaşmış gibi hissediyorum. Aşırı heyecan yaptım. Ilk nstye ne zaman girdiniz ve ne kadar aralıklarla çekiniyorsunuz genel bir bilgi almak istedim sizlerdennnn
Minyonannecik Sumeyraayan ben 27 haftalıkken mecbur girdim ama kanamam enfeksiyon yüzündenmis sancı çıkmadı şimdi 32 haftalığız 34 te çağırdı bakalım gircez mi
Senaaaskr Sumeyraayan ben yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi ile hastaneye yatırıldım . Yani 27+5 te girdim ilk Nst ye Şuan 28+1 deyim
Gulsahs 24 haftayken girmiştim bebeğin hareketleri azalınca nst sokmuşlardı beni çok şükür birşey olmadı biraz uykucu çıktı benim kız 😂 2. Haftaya gireceğim doğum yaklaştı inşallah sağlıkla gelir❤️
Symstf Sumeyraayan 30 dan sonra risk durumuna göre alıyorlar ama genelde normal gebeliklerde 34. Haftadan sonra diye biliyorum.
Sedakrt Sumeyraayan 33. Haftada girdim her hafta çağırıyor 35.te girdim en son haftaya tekrar gideceğim
Begm_01 Sedakrt banada her hafta gel demişti 32 hafta bağlandım bende ilk kez şuan 34 oldum sıra bulsaydım geçen hafta gidecektim ama bulamadm
gizemskakaksksk Minyonannecik Hayır doktorundan randevu alıyorsun bir kagıt veriyor onunla giriyosun ücret ödeme yok özele gidiyorum
Ecemesen Sumeyraayan 33 haftamda girdim ilk sonra 10 gün sonra yine gel dedi öyle öyle suan 38 haftalığım 3 4 günde giriyorum nst ye
Sedakrt Minyonannecik hayır hertürlü ücret alıyor özele gidiyorum . Hastaneden hastanrye değişebilir ama belki bazı hastaneler almıyor diye okudum buradan
gizemskakaksksk Sumeyraayan Ben tam 32 de alındım ilk 10 gün arayla tekrar çağırdı pazartesi gideceğim 🤗