Nisa07 Kızlar bir düştüğüm oldu bir de doğduktan sonra 28 saat sonra bebeğim öldü şimdi ikiz hamileyim daha 5 haftalık 2 doktora gittim biri kan sulandırıcı verdi biride kesinlikle kullanma dedi sizce ne yapmalıyım ?
Merry44 Nisa07 baska bir doktora daha danisman gerekiyor böyle arada kalmissiniz. Arti vitamin haplarida kullaniyormusunuz ?
Pinkyy Nisa07 canım bence başka bir doktora daha gidip muayene ol,ikiz gebelik riskli gebelik çünkü,doktorundan memnunsan bilemem ama Perinatoloji’ye gitsen çok daha faydası olur,çok geçmiş olsun
Tomurcuk18 Nisa07 Ne alakası var ya sacmalamıs. Benim 1 bebeğimin kalbi durdu üstelik iğne kullanırken, sonrakinde de düsük yaptım. Şimdi 7500 lük iğne ve coraspin kullanıyorum. Sen iyi bi doktor bul o iğneyi kullanma diyen doktora da gitme. Pıhtılasma cıkmasaydı evet kullanmayabilirdin ama suan kullanman şart.
Nisa07 Pinkyy Canım perinatolog zaten ama ısrarla kullanma diyor uzman kadın doğumcularda kullan diyor çok ikilemdeyim 1 düşük 1 de doğduktan sonra kaybım var bunlarıda kaybetmek istemiyorum 😔
Pinkyy Nisa07 insan ne yapcağını bilemiyor böyle bir durumda,ne diyim bilemedim vallahi,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım sıkıntısız geçsin hamileliğin..
Nisa07 Pinkyy cok sağol canım inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alırız