1devaannesi Bende işe yaramadı relactaz öneririm yani direkt o ben başka birsey kullanmadım 2 kez aldım o damladan birde masajla beraber bir attık ki gazı ve hiç yaşamadık sorun vs çok şükür
User658383839 1devaannesi yaa eşim almaya gitmişti ama vermemişler 1 ayı geçmediyse bebiş vermeyelim demişler 🤦🏼♀️ şuan metsil kullanıyoruz ama ne fayda kullandığınız damla sayısını yükseltin demiş adam. 1 ayı geçsin bebeğim dediğiniz damladan Alicam inşallah biz de kurtuluruz 🥺
1devaannesi User658383839 aaa ilk defa duyuyorum vermesi lazımdı 2 kez farklı eczanelerden aldım kimse böyle birsey demedi ben kızıma dogudugu andan itibaren verdim ve çok araştırdım inanın en iyisi o damla özel olarak getirttim birde her eczane satmıyor zinco ise yaramadı kolik olmadan relactaz deneyin canim
1devaannesi kurkmantosuzmadonna yani hergun 1 kez 7 damla kullandım bazen günde 2 kez 7 damla mamasına kattım, amaa akşam gece yatış uykusuna yatmadan yarım saat önce kullanman fayda eder
Umrnasln Ben oğluma kullandım bizde işe yaradı oğlumu rahatlatiyordu gazlı bir bebekti oğlumda ama işte her çocukta bir olmuyor etkisi