ikibebelianne-M kubyus regenesis max daha kokusuz diğerinin kutusunu elime alınca bile igrenc kokuyordu 10 da 1 i hadi en fazla 2 si diyebilirim ocean gibi asla degil 1 kutu ocean zorla bitirdim burnumu tıkayarak
kubyus ikibebelianne-M doktoruma tekrardan sorayım değiştirmezse ben kendim değiştirirm yapcak birşey yok
Sanal_koala00 Deleted33000 elenetal gerçekten güzel bir vitamin ilk gebeliğimde de kullanıyordum şimdi yine gebelik düşünüyorum gene başladım kullanmaya bulantı vs. De yapmıyor
Oyku_kus Imom omega kullanıyorum, memnunum. Dışı kaygan çok büyük değil ve tamamen kokusuz. Bazen bulantı yapıyor bazen o kadar hissetmiyorum.
kubyus Tontis2025 evet öyle biliyorum ama asla elimde değil içmeyi geçin içmeye yeltendiğim an midem bulanıyor artık çıkarıyorum
kubyus Deleted33000 sorunuzu yeni gördüm kbakmayın normalde mide bulantısı pek yaşamadım ama bu ilaç midemi bulandırıyodu sadece koku hassasiyeti çok vardı bende
Deleted33000 kubyus bana hepsi kokuyor valla şükür degerlerim de iyi çıkınca icemedim elimde değil onu içtiğim gün daha aç kalıyorum üstüne bide kusma oluyor