Busbus-21 Aslnal ben ilk aşılamada tuttu spermin hızı ve canlılığı da önemli yumurta kadar beklentiye girmedim hiç 2.ci aşılamada tutar diye stres yapmayınca oluyomuş 6 haftalık inş kalp atışını da duyarız haftaya darısı başına
Aslnal Busbus-21 şuan iğne kullanıyorum canım aynen çok rahatım hiç takmıyorum bi kaç güne aşılamam olur bakalım darısı bana inşallah tutar
Aslnal birdilektut15 hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bir kaç güne hamileyim haberini alırız Rabbim gönlüne göre versin
Busbus-21 birdilektut15 doktorum 15 gün sonra yap test demişti ama ben negatif çıkacak kesin diye ertelemiştim ve zaten bayrama da denk geldiği için fırsatım da olmadı sonra içime bi his girince akşam acile gidip yaptım 1 saat sonra gidip beta 3433 çıktı
Busbus-21 Aslnal inşallah canım hamileyken dualar kabul olurmuş hep içimden olmayanlar için dua ediyorum allah nasip etsin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın bu duyguyu her kadına tattırsın rabbim
Hatice5855 Aslnal benim negatif oldu. Ama arkadaşım ilkinde pozitif sonuç aldı. Maslah şuan bebeği 8aylik .şimdi 12 haftalık doğal yolla hamile
Aslnal Hatice5855 Rabbim bizlerede pozitif görmeyi sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım