yildizz13 Zeyomeroglu Çok teşekkür ederim gerçekten zor ve sabır işi. Allahım size ve bu yolda olan herkese kolaylık versin hemen pozitif sonuç alsınlar inşallah. Siz kafanızı rahat tütün bide her gün ayrım avokado Çiğ kabak çekirdeği ve ceviz yiyin ben 2 pozitif de de tükettim kefir iç bide. İnşallah hayırlısı olur hakkında.
Naz22n Direkt regl olacak gibiydim o kadar emindim ki regl olacağıma aynı belirtileri yaşadım. Gaz vardı ama ilaçlardandı. 3. Gün aşşşırı belim ağrıdı ağrı kesici içtim. 11.gün pozitifi gördüm 🤗
Ztkn2 Zeyomeroglu oksapar benimde canımı çok yakıyor hep morarmış hatta vurulduğum yerler de . şu andaki fazla adet ağrısı var bende sende de var mı normal mi acaba tutmazsa çok ağrı oluyormuş korkuyorum adet mi olacağım acaba
Zeyomeroglu Ztkn2 ben koldan vuruluyorum göbeğimde yer kalmadı resmen Olumsuz düşünme herkesin belirtisi farklı tutunmadığı için ağrıyormuş falan diye düsünme olumlu düsün bu olumsuz enerji seni çok yıpratır akısına bırak canım
Ztkn2 Zeyomeroglu yarın değil diğer gün test günümüz canım hala kan vermedim test de yapmadım tekrardan . dediğin gibi negatif görünce insan ilaçları bile zamanında kullanmıyor işkence oluyor iğneler
Ztkn2 Zeyomeroglu bende kalçanın iki tarafı delik deşik bir gün oraya bir gün oraya progestan iğne yapıyoruz göbeğin de her güm bir sağ bir sol tarafına yapıyoruz koldan dayanamam ninem göbek en azından yağ bezesi olduğu için iğne acıtmıyor içindeki sıvı yakıyor
Ztkn2 Zeyomeroglu bende progestan fitil günde 3 defa , progestan iğne günde 1 defa her gün devam ediyoruz
Ztkn2 Zeyomeroglu insülin iğnesi mi bilmşyorum ama düşük olmasın diye bebek tutunsun diye yapılıyor dedi doktor
Vinidipo Zeyomeroglu cevap vermeyi unutmuşum 6. Günümdü transferden sonra. Test yaptım çok sükür pozitifi gördüm🙂
Htcilbay Zeyomeroglu ilk kızımda hiç belirti yoktu ama hiç hasta gibi yatmadım. Rahme kan gitsin diye evde sürekli adımlar attım minik kasiklarda ve belde ağırlar oluyordu. Şuan ikizlere hamileyim bunlarda ilk aşırı iştahım açıldı. Doymak bilmiyordum. Bel ve kaşık ağrısı minik tatli adet sancısı gibi oluyordu.
Zeyomeroglu Htcilbay bende yatmadım desem yeridir. İlk 2 gün uzanabildiğim kadar uzandım ama yinede full hareketteydim hatta bi sucluluk duyuyorum acaba yatsamıydım diye ama zaten yatabilen bi insan değilim
Htcilbay TubaKorkmaz Zeyomeroglu bana doktorum kendi rutin ev işlerini yapabilirsin. Çok ağır işler yapma demişti. Hatta elinden geldiğinde rahime kan gitmesi için koridorda adim at demişti. Zaten rahimde tutunmak isteyen embriyo hoplasanda ziplasanda düşmeyecek olan düşmez ama sen hergun yat ayaklarını tavana dik istersen düşecek olan tutunmayan tutunmaz demişti. Hatta ilk kızım iki tane embriyo katılmıştı. Bir tutundu. Simdide iki tane katıldı. İkiside tuttu. Kalbini ferah tut. Çok acele etme doktor hangi gün test yap dediyse önüne kadar bekle sakın önceden merak edip yapma bir gün bile fark ediyor.
Ztkn2 Zeyomeroglu yok canım iğnenin ucu baya uzun ve kalın şu yağlı iğneleri yaptığımız gibi ki zaten bu kalçadan yapılan progestan yağlı bir iğneymiş düşğk olmaması için de maddeler varmış içinde
Oznurozkatarr Zeyomeroglu göbekten bende vuruyorum hem fitil hem göbekten hem kalçadan progestan kullanıyorum göbekten iğnenin ucunu sen alıyorsun vurabilmek için eczaneden insülin iğne ucu diye
Ztkn2 Zeyomeroglu asla korkma sadece iğne yapıldıktan sonra biraz dağılmazsa ağrıyor başka da iğne sırasında ağrı olmuyor yani ben hissetmiyorum çoğu zaman