Ask45 Meral_63 haklısın bende çok defa dedim alıp yapmıcam diye ama yaptım.. yalancı pozitifler üzüyor ve bu ay daha cok stres oldugumu gördüm varsa süpriz olsun bu ay bana
Meral_63 Ask45 ay inşallah hepimize supirz olur inşallah adet tarihim 4 nisan di bakalım inşallah rabbim nasıp eder 🙏🏼
Ask45 Meral_63 inş kuzum bende pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum adet biittimi devamı hızla geliyor
Meral_63 Ask45 benim bugün biti GİBİ soğan kürünü hemen mi denim yoksa bi kaç gün sonra mi aydınlata bilirmisin lütfen hiç denemedim 🙏🏼🥹
Ask45 Meral_63 bittiyse tamamen yarın başla canım ovülasyonla takip ediyorsan lh testin koyulaşmaya başladığında bırakırsın yumurtlama olmadan bırakman lazım
Ask45 Meral_63 sabah akşam bi bardak ılık içiçeksin. Bi soğanı 4 e bölüp kabuklarını soyup 1,5 bardak suda 5 dakka kaynatacaksın ılıyıncada sabah bi bardak akşam bi bardak içeceksin
Meral_63 Ask45 ovulasyon takip etmiyorum insan öyle daha çok stres yapıyor stres sıkıntı olunca insan üzülüyor
Ask45 Meral_63 bu ay son kez ovülasyon yapıcam olmazsa bide kullanmadan sade gün aşırı olarak denicem bakalım canım
Meral_63 Ask45 BENCE de en iyisi adet biter bitmez bir gün var Bir gün yok yapacaz ovlosyn yapadan bence daha iyi olacak sıkıntı stres yok bari inşallah olacak Allah’ın izniyle inşallah 🥹🙏🏼 hamileyiz diye post açarız inşallah 🙏🏼🥲
Zarifokur melikeyimmmmm erkek uykusunu alması gerekiyor . Eşim benim hayatta o saatte uyanmaz 🤣yapabilene tebrikler.
Meral_63 Zarifokur 😂benim eşim gececi bide sabah saat 8:30 geliyor eve 😂 nasıl olacak bilmiyorum ancak gelir gelmez 😂😂
melikeyimmmmm Zarifokur benim eşimde öyle 😅😅😅 ya uykudann uyandırıcam bi şekilde 🫣😅 yoksa imkanı yok kalkmaz
Ask45 Zarifokur sen varsın güzelim😂😂 giy gecelikleri çocuk yapma mantıgıyla girme ilişkiye o zaman tutuyormuş bak