Meral_63 Ask45 Evet doktor normal dedi 2 gün sonra yine kan ver dedi beta değeri için sağol teşekkür ederim darısı başınıza inşallah reglime 2 yada 3 gün var daha zaten 🥹
Meral_63 Ask45 amin inşallah inşallah Allah razı olsun darısı başınıza inşallah dua bu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Meral_63 @Ask45 @pinar_5 @etkafa @Kivircikannee @rabiayldrm Durumlar nasıl kızlar varmı bi hareketlilik inşallah vardır burda güzel haberliniz alırız inşallah 🥲🥹
rabiayldrm Meral_63 benimde gölge var gibi testte bende tekrarlayacağım inşallah vardır seni gördüm canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah Bize de nasip etsin rabbim 🥰
Meral_63 etkafa ay hadi İnşallah hayırlı haberlerle gelin buraya inşallah inşallah 🥹🐣 rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Meral_63 Sesdeneme ben adetime 4 gün kala öğrendim gebeligimiz kaset test yapsan bile hafif bi çizgi çıksa yada kan versen yine çıkar belirtin falan varmi peki
Sesdeneme Meral_63 ya gögüste elleyince bir ağrınoluyor özel bölgemde batma gibi birşey olmuştu dün garip daha önce böyle olmamıştı kramp girmesi gibi birde kasık batması hissediyorum regl belirtisi mi hamilelik mi bilemiyorum 😂
Meral_63 Sesdeneme ben çok yemek yemekle anladım bide idarar yapınca bi baskı oluyur du bide canım ekşi serin şeyler çekiyor du hep günde 6 doldurma yiyorduk yarım saat bir ateş basması bidee oluyur insan da
Meral_63 rabiayldrm amin inşallah inşallah 🥹🙏🏼 kan da ver istersen insan emin olur barı güzel haberlerlr gelmenizi bekliyorum