Buseniz44 Kızlarr tansiyon ölçümü yapıyor musunuz kaç çıkıyor benim 9/5 10/5 Ama bugün başım ağrıyor ölçtüm 12/7 ilk gebeliğimde tansiyonum çıkarak zehirlenme ile doğum yapmıştım şimdi o rakamları görünce endişeleniyorum
Minnakpopus Buseniz44 benimde 9/5 10/6 hep bu şekilde gebelikte. Doktorumda gayet olması gerektiği gibi olduğunu gebelikte 11 üstü asla istemediklerini düşük tansiyondaa (aslında düşük değil gebelikte istenilen rakamlar)anne bebek arasındaki kan akışının güzel olduğunu söylemişti. Yüksek daha sıkıntıymış
Accountant Buseniz44 az önce ölçtüm 11 6 normalde 9 6 falan olurdu 11 yüksek gibi geldi bana da nabzım yüksek oluyor kardiyolojiye yönlendirildim nabız kaç sizin
sadbut Benim hep 12.08 çıkıyor normal diyorlar yüksek bir tansiyon değil ki tam tersi düşük sanki senin tansiyonun
Buseniz44 sadbut normalde 9/5 doktorum çok iyi demekki anne bebek arasındaki kan akışı güzel gidiyor dedi bugunde başımın ağrısı gitmeyip 12/7 çıkınca endişe yaptım galiba
Buseniz44 Minnakpopus evet aynen öyle oluyo ama şuan yükselmemiştir yani normal 13 ve üstünde korkmalıyım değilmi
Minnakpopus Buseniz44 bişeye heyecan stres panik yapmışsındır ayağının altına kırlent koy uzan az dinlen yorma kendini. Yok canım okadarda korkulacak değer değil ama takip et tansiyonunu anlıksa normal ama hep yükseliyorsa doktoruna danış mutlaka. Bazen anlık bendede yükseliyo ama yorulduğumda
Buseniz44 Accountant benmde yüksek oluyo gittim kalbimde hiç bi sıkıntı çıkmadı hamilelikte olur diyolar herşeye 🤦🏻♀️
Accountant Buseniz44 ben cuma gidicem 120 falan çıkıyor hastanede şimdi oturduğum halde 106 çıktı hamilelik öncesi de 100den az olmazdı zaten ama 120leri görünce yüksek buldu doktor
Accountant Buseniz44 doğumda problem olabilir dedi o yüzden gerginim umarım sorun çıkmaz doğum heyecanıyla çok fazla yükseltirim kendimi biliyorum