Ummanmf nurunuzgeldi ay daha dün bu konu geçti. O kadar özledim ki. Sırt üstü yatmayı hiç sevmezdim onu bile özledim inanın 😂
Accountant nurunuzgeldi eşime sırtımı kütlettiriyordum çat çat ederdi sırtım çok özledim gerçi 10 kg aldım biraz zor kaldırır artık 😂😂
nurunuzgeldi bkdusunenanne ay şuan onu düşünüyorum sandalyeyle kütletsem bişey olur mu ki ya 21 haftalık bebem
monica50 nurunuzgeldi ayy babaannem o kadar güzel basar ki çatır çutur bütün kemiklerinden ses gelir kuş gibi hafiflersin. eşimi alıştırdık her gittiğimizde sırtına bastırır ben de kenardan melül melül bakıyorum çok özledim o hissi
Deleted33000 nurunuzgeldi ben kutletmeyi sevmem ama eşim çok güzel masaj yapardı onu çok özledim böyle sırtımı yağla ovalardi bütün kulunçlarim giderdi mis gibi uyurdum üzerine ahh ahhhh doğumu 4gozle bekliyorum sonra hep yaptıracağım
Huzurluanne05 nurunuzgeldi aynen valla bı sağa yat bı sola çok özledim sırt üstü yatmayı sırtım belim ağrıyor
danla2711 nurunuzgeldi ayy bu ben😂 çok özledimmm kütürdeme sesini duymak bile beni rahatlatırken şimdi 8 aydır duvar gibi sırtım belim dümdüzzz nasıl ağrıyor sanki kütletsem bütün dünya benim olacakmış gibi🥹 son 1 ay diye kendimi avutuyorum 😂