ElifDe 15 haftalık olduk fakat hala mide bulantılarım aşırı derecede devam ediyor bu durumda olup çözüm bulan var mı 🥲
Sesssizliikk4434 ElifDe Merhaba bendr bugun tam 15 haftalık oldum Ama benım bulantım vs bişeyım olmadı cok şükür gayet güzel gidiyor Sizinde insallah bir an önce selamete cıkar 🌺
fatmaanuurr22 ElifDe ben 24+5 haftalık hamileyim hâlâ bitmedi🥹 tabii eskisi kadar kusma olmuyor azaldı ama bitmedi maalesef
Cnsyldz ElifDe yarın 17 haftalık oluyoruz halaaa mide bulantılarım devam ediyor prilam dr kullanıyorum bende pek etki etmedi 🫣
Edizhr Cnsyldz ya geceleri falan idrara çok çıkıyor musunuz hep bı doluluk hissi varmı kasık bölgeniz de falan
Edizhr Cnsyldz valla benimde öyle bugünde 1 kerelik yeşil akıntı gibi oldu tekrarı yok yarın bı Dr gideyim dedim
Cnsyldz Edizhr tabii gitmenizde fayda var yeşil akıntıda ilk defa duyuyorum rabbim hayırlı yaZılar yazsın inşaallah🥰
ElifDe Edizhr Yeşil akıntı da enfeksiyonun ileri olduğuna işaret mutlaka doktoruna danış bende çok yaşıyorum enfeksiyon çünkü Allah kolaylık versin inşallah hepimize 🤲🏻🤲🏻
Busra2013 ElifDe bulantim 9 haftada bitti ama bendede mide siskinligi cok bisi yesem hemen sisiyor nefsim kesiliyor kalbim hizli atiyor bide sık idrarim var
Edizhr ElifDe canım gittim bugün kan idrar verdim herşey temiz çıktı 🤷🏻fitil ve bir içimlik toz verdi 2 hafta ilişki yasak dedi tamam
ElifDe Sdanur1 Ay inşallah o kadar uzun sürmez ilaç kullanıyor musun prilam kullanıyorum ben geceleri 2 tane atıyorum şimdilik gündüz atmıyorum idare ediyorum bakalım
Sdanur1 ElifDe kullanıyorum gece 2 sabah uyanınca 1 öğlen 1 :), buna rağmen kusuyorum yinede çok şükür bu duyguları yaşatan rabbime diyip yola devam :)