Aylin35 Rüyanızda erkek bebek emzirdiniz mı ve cinsiyeti öğrenince ne cıktı merak ediyorum arkadaşlar tersi çıkar diyenler oluyo bu yüzden sormak istedim ?
Pnrmrcn27 Aylin35 rüyamdaki benim oğlum olmuştu ve emzirmiştim. 1 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gittim kızdı 😂😂😂❤️❤️
Misskaynak Aylin35 ben kız bebek bekliyorum ama 2 kere rüyamda erkek doğurduğumu gördüm hatta sonuncu da emzirdim emzirmek mükemmel hissettirmişti beni yuzunu bile gormustum bebegin masmavi gozluydu
Aylin35 Bazen tersi bazende gördüğün gibi cikiyo demekki cook merak ediyorum allah hepimizin gönlüne göre versin
Aysnrplt Aylin35 gönlümden geçen kız😂 kız çocukları çok seviyorum 3 4 defa bebek gördüm hepsi de erkekti birinde de emziriyordum bilemedim ne olacak 😊
Rumeysaa6 Bende erkek bebek emzirdiğimi gördüm oğluşum olacak. Rüyamdaki aynı babasıydı inşallah çıkar rüyam 🥰❤️❤️❤️
Zeynpatak Aylin35 hep kizim olacagini hisseyordum bir gun erkek bebek emzirdigimi gordum . O gunden sonra erkek de olabilir bu bi isaret sanirim dedim.kendi kendime ve oglum olacak 😊
CnsyeniHamile Aylin35 inanır mısın daha bugün aynı rüyayı gördüm 😳😳😳😳 Hastanedeydim ama ben emziriyorum ama bi yandan da derdimi anlatıyordum ben daha hamileyim doğurmadım diyordum 😳
Dderryaa Aylin35 ben erkek gördğm bildiğin doğurdm aynı gerçek gibi erkek bebekti herşey o kadar gerçek gibiydiki cinsiyetmizde erkek baştan beri içimden erkek geçiyordu
Hvr Aylin35 ben iki kere erkek bebek gördüm cinsiyet öğrenmeden önce eşimle birlikte bezini değiştirirken ve cinsiyeti belli oldu erkek olucak istisna mı bilmiyorum ama tutabilir de 😄