Sahraelsam Kızlar az önce muayeneden çıktım. Ve canım aşırı sıkkın. 36 haftalık olmam gerekirken 34 haftalık çıkıyorum. Ve doktor geç döllenme dedi. Ve bu doğumu etkiliyormu? Moralim çok bozuldu. Yanı benim 36 haftalık demem mi gerekiyor yoksa 34 haftaligimmi kafam karıştı.
Berfintezel2426 Sahraelsam başka bir dr daha görünmeni tavsiye ederim canım allah korusun gelişim geriliği falan olmasın bu haftadan sonra geç döllenmeyi yeni mi farketmiş çok Şaçma yani
Sabireeray Sahraelsam canım benimki önden gidiyordu doktoruma sorduğumda 1 ay önden yada geriden gelmesi normal demişti korkma canim sen kendi haftani söyleyebilirsin
Sedayznn Sahraelsam canını sıkıcak hiç bişi yok cnm bnm benim bebeğim de 3hafta gerilik vardı ve bnmki geç döllenme de değildi gerilikti Doğum yaptım 40+3te gayet sağlıklı bebeğim biraz küçük zayıftı 2830du kilosu ama çok şükür iyiydi o yüzden canını sıkma bol protein ağırlıklı beslen 😋
Ssa Bebeginde gelisme geriligi yoksa sıkıntı degil canim merak etme zaten yüzüp yüzüp kuyruguna gelmişsin rabbim hayirla kucagina almayi nasip etsin bebegini
Sahraelsam Ssa gelisimi hakkinda bisey demedi gec dollenme 34 haftaliksin sen dedi. Ama 36 haftaligim normalde boyle demeleri moralimi bozdu acikcasi ya âmin inşallah çok korkuyorum doğumu etkiler diye 😥🤲
Sahraelsam Yalinn8 gelişimi hakkinda bisey demedi. 36 haftalık olarak gittim 34 haftasın sen dedi benim dediğim bu doğumu etkiliyormu
Sahraelsam Ssa bilgi vermiyolarki ama olumsuz bisey demiyolardi ilkkez bu doktor söyledi böyle biseyi bende şaşırdım devlete gidiyorum zaten fazla.bilgi vermiyolar burda 😥 ama sorduğumda haftasıyla uyumlu dediler sonra bu doktorda 34 haftaliksin sen dedi 36 değil dedi. Şaşırdım
Yalinn8 Sahraelsam anladim, normal dogumu bekliyorsaniz zaten haftasindan ziyade bebisin gelisini bekliceksin sezeryana karar verilirse tarihe dr karar vericegi icin yine de dogru tarihe karar verir die dusunuyorum
Ssa Sahraelsam bir ozele gidin bence çünkü kilo alimi yavaslayinca genelde kontrol altina aliniyor bebekler
Oglusumubekliyorumsss Sabireeray bnm bebegim 37+3 ama doktorun makinaya gore 39 hangisine gore dogurucam bnde merak ediyorumm
Kahramanlar Bebeğin gelişimine boyuna kilosuna göre diyorlar ama her bebek iri olacak diye bir kaide yok 2500 üzerinde olsun canım yeterli sağlıkla Doğusunda hayırlısıyla
Sabireeray Sahraelsam canım bunun hakkında bilgim yok ama muz kaşar ye bol bol iyi geldiğini biliyorum bebeğin gelişimini güzel etkiliyor