Sevda07 Kızlar ilk gebeliğim detaylı ultrason var 21. Hafta da aç mı gidiliyor tok mu gidiliyor bilgi verir misiniz 💖
Htc4345 Sevda07 tok ol hatta tatlı birseyler ye bebek kendini göstersin ultrasona giresiye kadar koridorda yürü hatta
Symstf Sevda07 tok karnına gitmek gerekiyor. Çünkü açken bebek hareket etmeyebiliyor ve bu da bebeğin organlarını görmeyi bazen imkansız hale getirebiliyor. O yüzden tok karnına çağırıyorlar.
Nesrnn Sevda07 kesinlikle tok gitmelisiniz özellikle de hareket etmesi için vişne suyu ve çikolata en az 30 dakika onceden yemeniz bebeğinizin hareket etmesini sağlayacaktır 😊😊
Elifmehmetemin Sevda07 tok gitmeni öneririm ve çikolata ile vişne suyu iç girmeden bı yarım saat önce doktorum bana öyle önerdi
Seyma-d Sevda07 ben tok gittim hatta üstüne küçük bi çikolata yedim detaylıda baya hareletliydi doktor 15 dk da her şeyine bakabildi 😄
Toticik Tok gidin ben karam çikolata ve vişneli meyve suyu içmiştim bebek hareketli olmuştu herseyını göstermişti ve doktorum bana mesanen boş olsun demişti isterseniz doktorunuza sorun