GezenTavuk_2 babyylve_ kullanmadım ama burada hep nihalin bahçesi hayıt macununu çok duydum . Zühre ana da iyi bence çünkü bir çok ürününü cocugumuza kullaniyoruz
sutlukahve_ babyylve_ evet bende baktım fiyatına da biraz pahalı kendi internet sitesinden bakayım orası daha uygundur dedim 40 lira oynuyor arada 😂
GezenTavuk_2 babyylve_ hiç bilmiyorum kuzum ama mesela Zühre ananın bir çok ürünü iyi çocuklar için ecz satılıyor bayağı kızımda da kullandım bir iki bişey çevremde çocuğuna da ürünü kullanan baya oluyordu.
babyylve_ GezenTavuk_2 aynen bende karadut özünü kullanıyorum çok güzel ama Zühre anadski genelde adet olamayanlar tercih ediyor
sutlukahve_ babyylve_ evet Trendyol üzerine illa koyuyor diye kendi sayfalarına baktım 40 lira fark var sadece 😂
sutlukahve_ babyylve_ bide 2023 yılında 200 lira gibi biseymis sadece şuanki fiyatla arada dağlar var ama faydası oluyorsa paraya kıyılır 😅
Sevgilimmmmmmm Ben nihalin bahçesi kullandım tadı çok çok acı 10 gün tek kullanabilfim. Çikolata kistim vardı.
Ztkn2 babyylve_ bana çok önerdiler ama fiyatı pahalı diye alamadık . şimdi tüp bebek yaptık sonuç bekliyoruz . rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah