NoName_ Accountant ben normal muayenede de vişne suyu içip giriyorum bugün detaylıdan önce de çikolata yiyip vişne suyu içtim bebek çok hareketliydi bi ara arkasını döndü doktorum çık yürü dedi😅yürüdüm yine çikolata yedim tekrar çağırdı yüzünü dönmüştü
ErsBegAs NoName_ ya peki bişi sorucam çok hareketli olması da kötü mü etkiliyor detaylıyı bizimkisi normalde hareketli çünkü
ErsBegAs Accountant ben eşime vişne suyu ve çokonat aldırdım hahah ama korkum şu bizimki hareketli ya durmazsa
Accountant ErsBegAs ben çikolata yiyorum kıpırdamıyor yinede ama muayeneye girmeden hemen önce yiyorum acaba daha önce mi yemek lazım anca mı gidiyordur 😅
5_erkek_annesi ErsBegAs organlarına bakarken doktor uyumasını ister hareket ettikçe yanlış Ölçülüyor bizim uyuyordu rahat baktı bittikten sonra resim için uyandırmak istedi yarım saat uğraştı olmadı 😂çünkü normalde de sakin zor bela resim çekti renklide aldık
NoName_ ErsBegAs bazı durumlarda hareketli olması iyi oluyor heryerini görebiliyor durdurup net görüntü almakta zorlanıyor bugün mesela doktorum bacak ve kol kemiği ölçüsü almak için baya uğraştı 😅
Minnakpopus ErsBegAs tamamdır inşallah 🤲 saat 11de gideceğim nasipse diyarbakıra. Sizin ? Kaçıncı haftadasınız
Annekuzusu06666 ErsBegAs bizim cumartesi ama zaman geçmiyor gibi bana resmen bide haftamız küçük hareketlerini pek hissedemiyorum 13+5 daha
Kikiriki ErsBegAs ay bende evhamlı olduğumdan yarın ultrasona giricem ⅔ gündür hiç Keyfim yok bebişim bir şey mi oldu tedirgiblişi girdi içime hiç rahat edemedim randevu aldım 13+5 im
Annekuzusu06666 ErsBegAs şükür yaptık kuzum iyi çıktı hiç risk yok dedi ama çok panik yapıyorum hareketini hissetmiyorum pek zaten 😔10 günde bir