Seher0666 Bsra145 Emirhan 💙 rüyamda görmüştüm ismi ile cinsiyetini çok hoşumuza gitti koyduk söylemesi çok hoş oluyor 😊 sağlıkla alın kucağınıza inşallah
ReyHalVe21 Bsra145 biz ismini Yusuf Eymen koyacağız Rabbim nasip ederse. Eşimin babasının adı yusuf bende eymen ismini çok seviyorum hoşuma gidiyor bizde iki isim koymaya karar verdik ikimizinde gönlü olsun diye. Sizede fikir olur belki
seydabal_60 Bsra145 valla artık bi karar verelim dedik aklımızda zaten Metehan Uras Eymen vardı ben isimli tulum yaptırıcaktım eşime karar verelim artık yaptırıcam dedim Eymen diye konuştuk karar verdik😂
Bsra145 Gamzeeakt evet bende Ahlas ismini beğenmiştim anlamı vs çok güzel ama telafuz ederken sanki yabancı bir isim söylüyormuş hissiyatı veriyor sanki
qamze35 Bsra145 bizim hiç çocuk yokken ismi vardı😂 eşim sevgililikten itibaren oğlum olursa SAFA koycam demişti şimdi oğlumuz olcak ömer Safa oldu😀safanın anlamı temiz saf berrak ve birde mekkede kabe yakınında bir tepe olarak çıkıyor😀
Bsra145 qamze35 maşallah böyle erken verilen kararlar beni şaşırtıyor 😂😂😂 biz ne zaman bulacağız bakalım 😂
qamze35 Bsra145 Eşim evlenmeden karar vermiş döndüremedim ikna olmadı başka bir isme 😀 bi yandanda iyi oldu netliği severim😀
Miinniik YouAreMySunshine valla küçükken çok hareketliydi her çocuk gibi ama uykusu yemeği hep düzenleydi hiç yoran bi çocuk değildi hala da öyle çok uyumludur:)
myangelson Bsra145 biz oğlumuzun adını Görkem Ege koyduk fikir olur belki cennetteki melegimizin adı da Yağız Alp