Bsra145 Kızlar 7. Ayımdayım ve hala isim seçemedik eşimle düşünüyoruz ama bi türlü işte bu diyemiyoruz, atlas Aras gibi isimler istemiyoruz manası güzel bi isim olması önceliğimiz ama tabi kulağa da hoş gelmeli lütfen yardımcı olun 🤣
Melike1001 Bsra145 eğer oğlum olsaydı ilk düşüncem Asil Di. Ama mert cihangir Alparslan isimleri de fena değil. 🙂
Miinniik Ttugbablgn-77 oğlumun adı mete çok severek beğenerek koyduk çok yakıştırıyorum ona ismini 🤎 Metehan değil bu arada tek Mete :) smdi ikinci oğlumuzu bekliyoruz Göktuğ yada Tuna düşünüyoruz 🤍
Sazenin Bizim oğlumuzun ismi Kerem 👼🤍 eli açık cömert asil demek 🕊 ha eli fazla açık kundakta durmuyor orası ayrı 🤭 sağlıcakla doğsun inşallah benişiniz
HulyA60 Bsra145 öncelikle sağlıklı sihatli kucağımıza almayı nasip etsin bende 5. Ayımdayım ve bu ikinci oğlum olacak inşallah bende sizin gibiyim öyle aren aras bilmem ne isimler istemiyorum ve eşimede söyledim bunu oda istemiyor ilk oğlumun ismi Eymen normalde hamile kalmadan önce ikinci oğlum olursa Gökmen olur diyordum ama şu an o isimden de bir manası olmadığı için Sogudum ama şu an tek bir isim var oda Bertuğ ismi yinede araştırıyorum ama yinede gönülde bu var bakalım ☺️🙏
Robinarya Mavi666 Eşimle evlendigimiz an oğlum olursa Robin koyacağım demişti dört yıldır evliyiz Robinimizi bekliyoruz ❤️ sizde görünce şaşırdım 😃