1oglanannesi 1202 var çizgi regle 1 gün kala daha koyu olması gerekiyo aslinda belkide geç dölenmedir hayirlisi olsun
1202 Cimcime30 bat yarin canim bu gun alt karnimda kasiklarimda regl olacakmiwim gibi agri oldu ama wimdi gecmiw durumda 🥹
Cimcime30 1202 cnm hamılelık belırtısı zaten regl belırtısı gbı olur endıse etme arkadan tutunca flashla gozukuyormu cızgı
1202 Cimcime30 cok hafif evet gozukuyor zaten sabah yaptigim gibi hemen cikti golge 🥹bakalim yarini sabirsizlikla bekliyorum regl olmassam 1tane daha test yapip kan vericem🤲
1202 Cimcime30 haklisin cokta heveslenmememde lazim🤦♀️ gecen ay testim baya belirgindi ama regl olmuwtum
1202 Cimcime30 yok canim hemen kan vermeye gitmiwdim 0 cikmiwti sonuc akwaminada regl oldum zaten ama testim hemen cikmamiwti cizgisi 1 saat falan sonra cikmiwti🤦♀️yalanci pozitifdi sanirim
1202 Cimcime30 ama ikinci cizgi baya belirgin ve kirmiziydi ona wawirmiwtim 🥹inwAllah bu sefer bebegim benimledir 4 kaybim var cok isdiyorum🥹🥹
Cimcime30 1202 ınsallah cnm ınsallah ben hamıle kalamadım on aydır ama Şen’ın durumun da kötü Rabbım gorsun
Cimcime30 1202 evet cnm ben ıkı gündür mahvoldum esımde varıkosel çıktı amelıyat olacak beklem surecındeyım
1202 Cimcime30 Allah yardimciniz olsun canim oda gebelige engel diye biliyorum Allah tez zamanda nasip etsin inwAllah🤲bebiw sanada