Zubyde G12s_18 yaaa tühh bugün gittimm bakmadı bile hatta sadece beta bakalım dedi 3 gün önce gelmişsin dedi 😂
Hilalarzu Şehir hastanesine gittim ilk muayeneye keseyle ilgili hiçbir şey söylemedi doktor ne kaç haftalık olduğu ne herhangi bi keseye dair bilgi ne bi ultrason kağıdı verdi hiçbir şey ya siz de böyle şeyler yaşadınız mı
G12s_18 Hilalarzu Bende devlete gittim keseye yumurtaliklarima bide kalp atışına baktı ultrason kağıdı vermedi bana da
Cansucan03 Hilalarzu evet benimlede hiç ilgilenmediler o yüzden özel hastaneye gittim çok güzel ilgilendiler bir daha gitmem devlete Allah düşürmesin gerçekten
Zubyde G12s_18 bende dayanamadım belki kalp atışını dinleriz diye beni gönderdi hemen şehir hastanesi 😂
Hilalarzu G12s_18 hayır yani mesela şuan kaç haftalık gebeyim bilmiyorum bile bugün bu uygulamaya göre 6 haftalık dedi keseyi gördük ancak kalp atışı duymadık, zaten öyle ilgisizler ki regln yeni gecikmiş dedi çok küçük gebesin dedi gönderdi yani direk
Zubyde G12s_18 canım bizim daha kalp atışı oluşmamış dinledi baktı yok şuan dedi ama kese yolk sac görüldü dedi
Hilalarzu Cansucan03 gerçekten allah düşürmesin yani heyecanım yerle bir oldu yüzüm asık çıktım odadan. 0 ilgi alaka suratına bile bakmıyolar
Zubyde Cansucan03 bende özele gitmeyi düşünüyorum zaten sağlık sigortam var da haklarım bitmesin diye ilk aylar gitmeyim diye düşünmüştüm ama gidicem