Nsakbra G12s_18 evet çok stresli oluyor kese görmeyi beklemek, kalp atışı duymayı beklemek. Keseyi gördük ama kalp atışı için bu Cuma gideceğiz. Umarım sorunsuz ilerliyoruzdur
Ebrudrn 5+2 de bugün kontrole gittim keseyi göremedik malesef . Tekrar beta vermemi istedi doktor haftaya kontrole çağırdı
Grimsi Ebrudrn en son kaçtı betaniz benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu 5+2 de göremedi 2 gün sonra görmüştü
Ebrudrn Grimsi en son ayın 18inde 246 çıktı. Sağlık ocağında ki doktor başka kan vermene gerek yok demişti. Geç döllenme yada dış gebelik olabilir dedi
Sysesra Esen_46gul Ebrudrn o civarda cikinca dıs gebelikmi olabiliyormus benimde 317cikti bidaha tekrarlycaz kan tahlilimi
Ebrudrn Grimsi doktorda öyle söyledi vajinal gözükebilir diye . Ben 2000 civarı ultrasonda gözükür diye biliyodum o yüzden bugün gittim ama 3000 den fazla dedi . Bakalım artık hayırlısı yarın tekrar kan vericem inşallah yeterli şekilde yükselmiştir.
dkjannsbd G12s_18 bnmde ikinci bu canım 10 haftalık olduk tahmini 25 kasım yazıyor ultrasonda doğum ama sezeryan olacağımdan 38 hafta da alırlar gibi 17 kasım eşimin doğum günü inş öyle olur diyoruz 🤩
dkjannsbd G12s_18 oy maşallah zamanlaman güzel bence beraber büyümeleri açısından ben herşeyi unttm sil baştan gibiyim umarım doğunca hatırlarım diyorum 😂