Grimsi Güzel anneler bugün muayenem var 5+1 olduk keseyi görebilelim inşallah bana dua edin lütfen 2 tane riskli gebelik geçirdim bı kaybım var bu 3. gebeliğim inşallah bu kez başı da sonu da güzel olsun🤲🌺
Arzu_tasan Merhaba kızlar ben vardım grupta dün gittim gördük bebişi 12+4 olmuşuz Cuma günü ikili testimiz var🥹
Grimsi G12s_18 gördük canım çok şükür herşey yolunda dedi 13 gün sonra iğnelerim bitiyor o zamana çağırdı tekrar hem bebisi ve kalp atışını görürüz hemde iğneyi yazarım tekrardan dedi inşallah bakalım 😊 Sat a göre 5+1 im USG de kese boyutuna göre 5+0 çıktı o da iyi dedi
dkjannsbd G12s_18 bnmde ikinci bu canım 10 haftalık olduk tahmini 25 kasım yazıyor ultrasonda doğum ama sezeryan olacağımdan 38 hafta da alırlar gibi 17 kasım eşimin doğum günü inş öyle olur diyoruz 🤩
sema_nur06 Kızlar merhaba bizde 11+1 olduk ama şimdiye kadar hiçbir belirtim olmadı yarında ikili tarama için randevum var çok merak ediyorum ve endişeliyim aklıma bir sürü şey geliyor sizce normal mi 🥹
Elif3419 sema_nur06 yaaa bende 11+1 yarın randevum var ikili tarama yaptırıcam aynıyız inşallah ikimizinde kontrolü çok güzel geçer🥹
sema_nur06 Elif3419 o kadar heyecanlıyım ki çünkü kalp atışını duyalı çok oldu nasıl iyi mi çok merak ediyorum bir de benim hiç belirtilerim yok öyle endişeleniyorum 🥹 İnşallah güzel haberlerle geliriz canım