Arzu_tasan Ecemyurdakul ah al benden de o kadar planlı değildi planladığım tarih hazırana gelecekti 🤨 çok plansız geldi 😅
GULLMOMMY G12s_18 G12s_18 kızlar 4 haftalik belanızı nasıl çıkmıştı benim bir hafta da 20 den 600 e yükselmiş nasıl sizce doktor 400 olması gerekirken 600 çok iyi dedi sizlerin kaç cikmisti
Ipek321 G12s_18 aynı valla bende erkenden öğrendim bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum 🥹 3. Hamileliğim ama ilk gibi öyle heyecanlıyım ki anlatamam 🙈♥️
Blueeem Benimde sat 16 Mart şuan 5+0 gözüküyor uygulama da maalesef bende erkenden öğrenenlerdenim daha önce 2 düşüğüm var erken gitmek istemiyorum dr ama bi yandanda çok merak ediyorum
Ipek321 G12s_18 cuma kontrole gittik kalp atışı vardı az duyduk doktor 2 3 hafta sonra gel daha net duyarız dedi
G12s_18 Blueeem Buraya yazarım canım doğuma kadar bu postta konuşuruz inşallah sağlıklı olsunlar inşallah 🥰
Ebrudrn Merhabalar benim de sat 18 mart. 3 gün gecikmede 93 beta ile öğrendim 😊doktora gitmek için sabırsızlanıyoruz ama ne bi düşüğüm var öncesinde acele etmek istemiyorum o yüzden. İnşallah hepimiz için süreç güzel ilerler 😊
Grimsi Ebrudrn amin amin 😍 benimde sat 18 Mart, 23 Nisanda randevum var inşallah keseyi görebilirim 😍🤲
oonambirnambir G12s_18 merhaba sayenizde giriş yaptım şimdi 😂☺️bende kasım yada Aralık son adet tarihi 11 mart