aliininanasi G12s_18 yok ya ne zaman randevu alsam mhrs bir gün önce iptal ediyo ama kesin atıyodur çünkü mide bulantılarım başladı 💕
aliininanasi G12s_18 evet erken gitmenin bir anlamı yokki. Yok kese gozükmedi yok bebek yok kalp atışı yok git gel yapacaklar yapacagımız streste cabası
G12s_18 @Ecmsyl @etkafa @Grimsi Kızlar maf ettiler beni ya bugün kan verirken bayıldım damarim şişti gerçekten erkenden öğrenmek çok kötüymüş
Grimsi G12s_18 canım sen hala kan veriyor musun yeter bence daha verme değerlerin güzel artış gösterdi yeterli Şimdi nasılsın ya ☹️
G12s_18 Ecmsyl Valla sorm ya gerçekten yarın çıkacak sonuç bide tek gitmiştim kızım da çok korktu 20 dk kendime gelemedim
Ecmsyl G12s_18 ya benimde berbattı nijeryalı doktor eşime dedim nijerya agzıyla almancayı yuvarlıyor bak ben bu adamı zor anlıyorım 😆 ev doktoru yenı yenı tasındık buraya. Nalet gelsin 5 dk ıkı tup kan hayatımda bu kadar canım acımadı kan verırken🥹
yagmurx G12s_18 ben bugün gittim 3 gün öncede gitmiştim bugün gittiğim iyi bi doktordu sıkıntı varmı diye gitmek istedim 2 sindede kese karından gözüktü 15 gün sonrada kalp atışı duyulur dedi siz gittinizmi
Ecmsyl G12s_18 b.k yesin ya neyse bidaha artık doktorundasın sağlık olsun olacagı varmış. Herşey yolundadır ınsallah
G12s_18 Ecmsyl Kasık ağrısı çok yaşıyorum bide bel ağrısı 29 Nisan’da randevum var 6 haftalık olmuş olacak
Ecmsyl G12s_18 bel bendede oluyor ara ara ama abartılacak kadar kasık agrım olmuyor genelde yatınca agrıyı hıssedıyorum