Cotanakk Salihanurrr bu kadar silik miydi canım. Teşekkür ederim ama hastaneye gitmeden emin olamayacağım sanırım 😁
Salihanurrr Cotanakk evet gerçekten zor görünüyodu diyebilirim şuan 6+5 şuan bende yeni öğrendim sayılır 🥰
Siyahbeyaz_ Cotanakk Haber et mutlaka💐benim testlerime de bakar mısın adetime 3 gün kaldı https://hizliresim.com/cz4jq6u kan mi versem sizce ?
Cotanakk Siyahbeyaz_ önce reglinin geçmesini bekle canım reglden önce de kaset testte çıkmayabilir diyorlar :)
Cotanakk etkafa Dry07_ Cicekbahcesi12 Ask45 Siyahbeyaz_ Cotanakk Kızlar haber vermemi istemiştiniz ben bu sabah awox testte de pozitif gördüm artık kan vermeyi bekleyeceğim birkaç gün 😍
mysweetgril1 Cotanakk bende bu marka testten yaptım hamile olduğum halde bı okadar silik çıkarmıştı çizgi hiç yok gibiydi başka testlerle aynı gün yaptığımda daha koyu çıkmıştı bu marka testle alakalı galiba
Ask45 Cotanakk ayyy ayyyyy çok sevindim canımmmm hayırlısı olsun valla seni bekliyordum ya🫶🫶 testinde fotosunu atarmısın kuzum bide kaç değerle öğrenirsen yaz gene
Cotanakk Ask45 tabii ki canım çok teşekkür ederim hepinize bu süreçte çok meşgul ettim başınızı ağrıttım ☺️ Bu sabahki awox Kan testi verince sonucunu da yazarım canım ama ben hemen veremicem kanı ☺️
Ask45 Cotanakk yaa çok güzell inşallah bizde bu ay böyle net çizgiler görürüz bizlerede dua et kuzum🥲😍
Cicekbahcesi12 Cotanakk yaa cok cok belirgin yuksek bi değer betaniz buyuk ihtimal cok cok sevindim 😍 insallah saglikla ilerler saglikla hayirla kucagimiza aliriz miniklerimizi 🤲 Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin cok tebrik ederim canimm🌸🥰
Cotanakk Ask45 Shdjdjsjxj etkafa İnşallah Nisan ayında sizin de güzel haberlerinizi alırız. Allah hepinizin gönlüne göre versin 🌸 Benimki de inşallah sağlıklı bir gebeliktir ☺️ bat 9 nisandı