fancy Kubraileri 12-13 hafta içersinde kan testi ile yapılıyor. Aç veya tok fark etmiyor. Bende yeni yaptırdım. Sonuçlarım yarın çıkacak.
meva_ Kubraileri ben 13.4 ken yaptırdım canım doktor tok olursan daha iyi olur dedi bebek kıpırdaması için fln ama normal de fark etmiyor 🙂
minnakpremses_ Ben bugün yaptırdım aç gitmiştim canım ama açlıkla toklukla alası yok dedi doktor sonuçlarda 4 saate çıktı hemen
Ssraa Açlık toklukla zerre alakası yok bildiğim kadarıyla sabah gitmeyecekseniz kendinizi aç bırakmayın boştan yere👌🏻 Biz 12+4 de yaptırdık ve karnım toktu öğleden sonraydı
Ssraa Hazan yok canım doktorun seni yönlendiriyor o şekilde alıyorsun, ya da direk doktorun verir☺️ Ben özelde yaptırmıştım da aynı gün ama devletin sistemi de aynıdır yer yoksa ultrason için başka güne gel diyebilirler☺️
Balamir Merhaba ben de 11+4teyim çarşamba doktor randevum var devlette gitmişken tarama testini de yaptirsam yaparlar mi yoksa önceden mi konuşmak gerekiyor? birde saat 16.00ya almıştım randevuyu. Calistigim için gitmişken tarama da çıksın dedim aradan ama inşallah yaparlar
Mucizebebegim3 Kubraileri canim 11 ile 14 hafta arasnda yapiliyor. 14 gecirmemen lazim aclik tokluk farketmiyor mesela ben aksam 7de yaptrmistm