Zeynep1401 Feramat ilacı kullanan varmı 36. Haftamdayim doktor verdi sabah akşam olarak sizler nasil kullanıyorsunuz yemeklerle etkileşimi olduğu için 2 saat geçsin aradan dedi siz tok mu ac mi iciyorsunuz
Minnakpopus Zeynep1401 ben kullanıyorım kahvaltıdan 2 saat sonra yada akşam yemeğinden 2 saat sonra içiyorum çok yüklenmemek adına çünkü aç karnına tiroit ilacı içiyorum emilimi bozulmaması için araya 2 saat koyuyorum
panikprenses Zeynep1401 aksam yemeginden bi saat sonra ic dedi bana 2 saat icinde de sut urunleri tuketme dedi
Sedakrt Zeynep1401 sabah akşam içiyorum kalkınca aç karnına akşamda tok içiyorum genelde yemekten 1-2 saat sonra
tahamommy Zeynep1401 kan ilacı olduğu için aç karna yemeklerden 1 saat önce daha iyi süt ve süt ürünleri ile beraber almayın diyorlar
Zeynep1401 Minnakpopus sabah akşam icicem bende sabah aç içip 2 saat sonra kahvaltı yap dedi eczaci akşamda yatmadan 2 saat önce iç dedi
cans7 Minnakpopus bende aç karnınına triod ilacı kullanıyorum eczacı demir ilacını kahvaltıdan sonra kullan dedi saat 7.30 gibi guatr ilacını içiyorum 8 de kahvaltımı ediyorum bazen 1 saat sonra bazen 2 saat sonra demir ilacını içiyorum biraz daha mı arayı açmam lazım ilaçların acaba
Sedakrt Zeynep1401 yarım saat sonra ya çok bekleyemiyorum kanım 5 olmuş ilacın pek etkisinide göremiyorum sanırım doğru kullanmıyorum
Zeynep1401 Sedakrt yemekler emilimini azaltıyormuş acaba o yüzden olabilir mi bana 2 saat önce iç dedi eczaci belki yarım saat az geliyor olabilir ama doktorunuza danissaniz bir de
ozgeshbgnr Bana da yemekten 1 saat önce iç demişti doktor ama aç karnına bana çok dokundu o yüzden yemekten sonra iç ama 1 saat öncesi ve sonrasında kalsiyum içeren şeyler yani peynir yoğurt gibi şeyler yeme kahve ve çay içme dedi emilimi azalıyormuş
Anonymouse Sabah uyanınca içiyorum bir saat kadar bekliyorum kahvaltı yapıyorum, akşam da uyumadan içiyorum.
Minnakpopus cans7 doktorum bana üzerinden en az 2 saat geçmesi gerektiğini söyledi o şekilde içiyorum vitaminleri ve demiri
Fatmet Zeynep1401 sabahları aç karnına içiyorum üzerinden 1saat geçmesini bekliyorum ve kahvaltımı yapıyorum 👍🏻